Casco Mistrall-1 ratsastuskypärä on ikisuosikki!

Casco Mistrall-1 ratsastuskypärä on ikisuosikki!

Mistrall-1 on vuodesta toiseen suosituimpia Cascon ratsastuskypäriä ja ansaitsee tulla esitellyksi blogissamme.

Miksi Mistrall-1 ratsastuskypärä on edelleen niin suosittu?

Yksi syy suosioon on keveys. Casco loi laajan tuotekehittelyn tuloksena ensimmäisen valmistajien joukossa keveän ratsastuskypärän, jonka paino häiritsi hyvin vähän ratsastajaa. Tämä malli oli Mistrall-1 edeltäjä ja uuden VG01-standardin myötä malliin tehtiin joitakin muutoksia. Kuitenkin edelleen tämä keveys on säilynyt kypärän merkittävimpänä ominaisuutena.

Toinen Mistrallin suosion salaisuus on säädettävyys. Cascon kehittämä patentoitu Disk fit VARIO-kypäräkehikon säätömahdollisuus on aivan huippu! Oletko koskaan päässyt kokeilemaan? Jos olet, niin ymmärrät hyvin, mitä tarkoitamme. Kypärän kireyttä voi säätää helposti yhdellä kädellä takana olevan säätörullan avulla ollessa päässä. Kypärä istuu aina yhtä erinomaisesti, oli välissä kypärähuppu, ohut pipo tai paksummat hiukset. Kiristyspantasysteemi takaa myös hyvän istuvuuden päänmuodosta riippumatta. Disk fit vario-säätöjärjestelmä mahdollistaa myös kypärän syvyyssuuntaisen istuvuuden säädön, säätökehikkoa voi siirtää kypärän kuoressa säätönastojen avulla muutamaan eri kohtaan, jolloin kypärän istuvuus on yksilöllisesti muokattavissa. Tiesithän, että hyvin istuva kypärä ei heilu päässä, kun jätät leukahihnan auki ja heiluttelet päätäsi?

Mistrall-1 ratsastuskypärän loistaviin ominaisuuksiin kuuluu myös kypärän molemmilla sivuilla kulkevat MyStyle-vaihdettavat värinauhat, joka heijastinpintaisena parantavat näkyyden pimeällä kelillä 360-asteiseksi. Kypärässä mukana on vakiona musta MyStyle-heijastinnauha, ja suosittelemmekin aina pimeinä vuodenaikoina pitämään kypärässä heijastiominaisuuksilla varustettuja vaihtonauhoja oman turvallisuuden kannalta. Kypärän käytettävyyttä voi parantaa myös hankkimalla kypärään integroitavan korvia lämmittävien talvisuojuksien avulla.

Casco Mistrall-1 ratsastuskypärä on kova paketti kaiken kaikkiaan hintaansa nähden. Saatavilla on kolme kokoa: 50-54 cm=S,  54-58 cm=M ja 58-62 cm=L. Värivaihtoehtoja on myös kolme: musta, sininen ja ruskea.

Casco Winterkit Mistrall-1 korvasuojukset ja MyStyle värinauha lila reflectiveRohkenemmekin väittää, että kun kerran kokeilee Disk fit vario- järjestelmällä varustettua ratsastuskypärää, moni muu kypärä tuntuu sen jälkeen hyvin huonosti istuvalle.

 

Tästä linkistä löydät myydyimmän mallimme: Mistrall-1 Black

 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.